Тауық еті, саңырауқұлақ және асжапырақ қосылып пісірілген киш 1,7кг
6700,00
тг.
тг.
Тапсырыс беру
Құрамы: Тауықтың сүбе еті, ас жапырақ, кілегей, ірімшік. Дайындау тәсілі: дайындау алдында кишті пергамент қағаз төселген қаңылтыр табаға қойып, жылы жерде 1 сағатқа қалдыру қажет. Егер уақыт жоқ болса, кишті 20 градусқа дейін қыздырылған тұмша пешке 15 минутқа қоюыңызға болады. 15 минуттан кейін тұмша пешті ашпастан, градусты 180-ге дейін ұлғайтыңыз,25 минут пісіріңіз. Дайындығына 10 минут қалғанда көпіршітілген жұмыртқа сарысын жағыңыз. 1 киш салмағы 1,7кг Сақталу мерзімі: 2 ай, дайындалған мерзімі жапсырмада көрсетілген.