Дайындау тәсілі: қамырдағы сосисканы 2 сағат жібіту үшін тұмша пеш табағына салыңыз, содан кейін толықсыту үшін тағы 40 минутқа қалдырыңыз. 180 градуста 25 минут пісіріңіз. Қамырдағы сосисканы қуыруға да болады. Қыздырылған табаға салыңыз, пісірілген өнімдер түбіне жабысып қалмас үшін көп май болуы керек; қажет болса, қақпақпен жабыңыз және екі жағынан 3-4 минуттан қуырыңыз. Қамыр көтерілу үшін орташа отта қуыруға тырысыңыз.
1 кг-да - шамамен 10 дана, мұздатылған Сақталу мерзімі: 2 ай, дайындалған мерзімі жапсырмада көрсетілген.