Өз мұздатқышыңызда 1 ақсерке қосылған киш болғаны өте ыңғайлы және күтпеген қонақтар келгенде, шырынды үй пирогын алып, пісіру оңай. Құрамы: ақсерке сүбесі, брокколи, ірімшік, кілегей.
Дайындау тәсілі: дайындау алдында кишті пергамент қағаз төселген қаңылтыр табаға қойып, жылы жерде 1 сағатқа қалдыру қажет. Егер уақыт жоқ болса, кишті 20 градусқа дейін қыздырылған тұмша пешке 15 минутқа қоюыңызға болады. 15 минуттан кейін тұмша пешті ашпастан, градусты 180-ге дейін ұлғайтыңыз, 25 минут пісіріңіз. Дайындығына 10 минут қалғанда көпіршітілген жұмыртқа сарысын жағыңыз. 1 киштің салмағы 1кг Сақталу мерзімі: 3 ай, дайындалған мерзімі жапсырмада көрсетілген.