Ет қосылған өатпарлы самса, 1 кг

4100,00
тг.
Біздің ассортиментте ең танымал қатпарлы самсаның үш түрі бар.
Құрамы: қатпарлы қамыр, фарш мәрмәр сиыр етінен дайындалған, пияз, тұз.

Дайындау тәсілі: дайындау алдында самсаны пергамент қағаз төселген қаңылтыр табаға қойып, жылы жерде 1 сағатқа қалдыру қажет. Егер уақыт жоқ болса, самсаны 20 градусқа дейін қыздырылған тұмша пеште 15 минутқа қоюыңызға болады. 15 минуттан кейін тұмша пешті ашпастан, градусты 180-ге дейін ұлғайтыңыз,25 минут пісіріңіз. Дайындығына 10 минут қалғанда көпіршітілген жұмыртқа сарысын жағыңыз.
1 килограмда: 15 данаға дейін.
Сақталу мерзімі: дайындалған күнінен бастап 3 ай. Дайындалған күні жапсырмада көрсетілген.