Жылқы етінен тұшпара жеген адам ешқашан сиыр етіне оралмайды :). Олардың дәмі қамырға оралған бешбармақ сияқты нәзік және ерекше! Дайындау тәсілі: Біздің тұшпараларды өте мұқият пісіру керек, өйткені қамыр жұқа және қамырдың серпімділігін арттыру үшін ешқандай консерванттар қосылмайды. Қадам-қадаммен: тұшпараны қайнаған суға салып, табаның түбіне жабысып қалмас үшін дереу араластырыңыз, 4-5 минут пісіріңіз, тұшпара қалқып бетіне шыққанша, анда-санда араластырыңыз, осылайша сіз тұшпараның барлық шырынын ішінде сақтайсыз. 1 кг-да – шамамен 100 дана (қолмен жасалған) Сақталу мерзімі: 2 ай, дайындалған мерзімі жапсырмада көрсетілген