Біздің ассортиментте ең танымал қатпарлы самсаның үш түрі бар. Құрамы: Үгілмелі қамыр, ірімшік. Дайындау тәсілі: пісірер алдында самсаны пергамент қағазымен қапталған пісіру парағына қойып, бір сағатқа жылы күйде қалдыру керек. Егер уақыт болмаса, сіз самсаны 20С дейін қыздырылған пешке 15 минутқа жібере аласыз. 15 минуттан кейін пешті ашпай, градусты 180с дейін көтеріп,25 минут пісіріңіз. Дайын болғанға дейін 10 минут бұрын жұмыртқаның сарысымен майлаңыз. 1 киллограмда : 15 данаға дейін. Сақтау мерзімі: Дайындалған күні жапсырмада көрсетілген.