Тауық еті, саңырауқұлақ және асжапырақ қосылып пісірілген киш, 1кг

5700,00
тг.
Құрамы: Тауықтың сүбе еті, ас жапырақ, кілегей, ірімшік.
Дайындау тәсілі: дайындау алдында кишті пергамент қағаз төселген қаңылтыр табаға қойып, жылы жерде 1 сағатқа қалдыру қажет. Егер уақыт жоқ болса, кишті 20 градусқа дейін қыздырылған тұмша пешке 15 минутқа қоюыңызға болады. 15 минуттан кейін тұмша пешті ашпастан, градусты 180-ге дейін ұлғайтыңыз,25 минут пісіріңіз. Дайындығына 10 минут қалғанда көпіршітілген жұмыртқа сарысын жағыңыз.
1 киш салмағы 1кг
Сақталу мерзімі: 3 ай, дайындалған мерзімі жапсырмада көрсетілген.